Alpha Oplossingen. Ervaring telt.

In de complexe financiële markt van vandaag is diversificatie belangrijker dan ooit. Ware diversificatie is niet eenvoudig te bereiken. Het vereist een combinatie van verschillende rendementsaanjagers in niet-traditionele beleggingsoplossingen. Dit vergt kunst en wetenschap. We hebben beide.

Bij Nordea geloven we dat ervaring ertoe doet.

Oops! Pleaseenable marketing cookies to view content like this from Nordea

Wat onze Alpha Oplossingen bieden

  • Een lage correlatie met traditionele activaklassen, dankzij zorgvuldig gecombineerde traditionele en niet-traditionele rendementsaanjagers gebaseerd op risico-premies.
  • Een oplossing die geschikt is voor beleggers die op zoek zijn naar een hoge mate van diversificatie in een portefeuille.
  • Een waaier aan beleggingsopties met verschillende risicorendementsprofielen, die allemaal een gemeenschappelijke beleggingsbenadering delen.


Al meer dan een decennium analyseert en isoleert Nordea’s Multi Assets Team rendementsaanjagers om oplossingen te ontwikkelen die diversificatie bieden op verschillende risiconiveaus.

1) Deze producten zijn liquide alternatieven die een brede en gevarieerde bron van rendement, leverage en geavanceerde handelsstrategieën gebruiken.  2) Er is geen garantie dat beleggingsdoelstellingen, beoogde rendementen en resultaten van een beleggingsstructuur behaald zullen worden. De waarde van uw belegging kan stijgen en dalen en u kunt uw belegde kapitaal deels of volledig verliezen. 3) Bij nadelige marktomgevingen kan de volatiliteit oplopen tot gemiddeld 7% (Nordea 1 – Alpha 7 MA Fund), 10% (Nordea 1 – Alpha 10 MA Fund) en 15% (Nordea 1 – Alpha 15 MA Fund).

Multi Assets Team

Multimedia

Fonds documentatie

Volg Nordea Asset Management

Volg Nordea Asset Management nieuws en inzichten omtrent de laatste investeringstrends

Volg Nordea Asset Management nieuws en inzichten omtrent de laatste investeringstrends

Luister naar Nordea Asset Management nieuws en inzichten omtrent de laatste investeringstrends

Luister naar Nordea Asset Management nieuws en inzichten omtrent de laatste investeringstrends

Oops! Please enable marketing cookies to view content like this from Nordea