Een blijvende impact

We bieden Responsible Investment (RI) oplossingen aan die gericht zijn op positieve veranderingen teweeg te brengen, en tegelijkertijd aantrekkelijke rendementen leveren.*

Een reeks oplossingen die bijdragen aan positieve veranderingen

Onze ESG STARS strategieën, bestaande uit zowel aandelenoplossingen als fixed income oplossingen, staan voorop op het gebied van verantwoorde investeringen. De STARS vertegenwoordigen het allerbeste van de uitgesproken ESG-integratieaanpak van NAM, ondersteund door ons bekroond RI Team. 

Onze thematische oplossingen, Global Climate and Environment en Global Diversity Engagement, richten zich op specifieke gebieden zoals duurzaamheid en gendergelijkheid. 

Active ownership

We stemmen in jaarlijkse Algemene Vergaderingen, en werken samen met de bedrijven waarin we investeren, namens onze klanten, omdat we geloven dat dit een krachtige drijfveer kan zijn voor verandering en het creëren van waarde. 

Over de hele wereld, werken bedrijven aan het versnellen van de verschuiving naar een duurzamere wereld, en het is onze taak om hen te helpen zich aan te passen en te bloeien. Daarom is het zo belangrijk om met deze bedrijven te werken op het gebied van Environmental, Social and Governance zaken. Door actieve betrokkenheid proberen we hun duurzaamheidspraktijken te verbeteren en uiteindelijk hun concurrentievoordeel te vergroten. 

Zo bevorderen we positieve veranderingen, terwijl we de leiders van morgen steunen. 

*Er is geen garantie dat beleggingsdoelstellingen, beoogde rendementen en resultaten van een beleggingsstructuur behaald zullen worden. De waarde van uw belegging kan stijgen en dalen en u kunt uw belegde kapitaal deels of volledig verliezen.